Word ook lid van
Vertel het Miss Etam

Ben je al lid van
Vertel het Miss Etam

Inloggen

Wie zijn ‘Vertel het Miss Etam’

Vertel het Miss Etam is het online klantenpanel van Miss Etam. Het panel bestaat uit klanten en bezoekers van Miss Etam die graag vertellen over, praten met en nieuwsgierig zijn naar alles wat Miss Etam doet.

Het panel bestaat uit heel veel verschillende leden, maar er zijn zeker ook veel overeenkomsten. Panelleden gebruiken internet gemiddeld 15 tot 90 minuten per dag en 7 dagen per week. Ruim 70% maakt gebruik van social media zoals Facebook en Twitter. RTL4, NET5 en SBS6 zijn goed bekeken Tv-zenders en de Libelle, Vriendin en Margriet worden het meest gelezen.Als het panel één grote familie zou zijn bestaat deze familie uit ruim 15.000 personen met bijna 6.000 kinderen.

Het panel is gemiddeld tussen de 1.65 cm en 1.76 cm lang en bijna de helft draagt, voor zowel het boven- als het onderlichaam, maat 42 tot maat 46. Het panel laat zich inspireren door de reguliere collectie, de grote maten collectie (Etam Plus) en de accessoires.Het panel bezoek maandelijks een Miss Etam winkel en koopt 1 x in de 2 maanden een artikel of een complete outfit.

 

Over VHME

Vertel het Miss Etam is eind 2010 opgericht en bestaat uit onze meest waardevolle informatiebron; jij! Dagelijks kom jij in aanraking met folders, commercials, tijdschriften en internet die je wel of juist niet aanspreken. Lees meer...

Contact
Heb je een vraag en staat deze vraag niet tussen de veelgestelde vragen, neem dan contact op met de helpdesk van Vertel het Miss Etam. Heb je een vraag die niet gaat over het klantenpanel, neem dan contact op met Miss Etam.
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over jouw gegevens, je wachtwoord of deelname aan de onderzoeken, bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen.