Media onderzoek

In dit onderzoek hebben we gevraagd welke commercial het meest aanspreekt, bij Miss Etam past en tot aankoop aanzet. Bijna 60% geeft aan dat de commercial ‘Tijd voor mezelf’ het meest blijft ‘hangen’ en wordt het meest positief beoordeeld. De commercial wordt het meest omschreven als leuk, vrolijk en herkenbaar.’


Lees meer...

Wie ben jij?

Eén van de eerste onderzoeken waar je aan deel neemt als panellid van Vertel het Miss Etam is het ‘Wie ben jij?’ onderzoek waarbij Miss Etam jou graag wil leren kennen. Wil jij weten met wie jij aan Vertel het Miss Etam deel neemt?


Lees meer...

Online betalen

Uit onze ‘Stem mee’ blijkt dat jullie het liefst online betalen met Ideal, gevolgd door gebruik te maken van een acceptgiro en achteraf betalen. Miss Etam biedt twee van deze online betaalmethoden aan. Tevens zijn we van plan om binnenkort een kwalitatief onderzoek te starten om de betaalmethoden uit te breiden.

Lees meer...

Word ook lid van
Vertel het Miss Etam

Ben je al lid van
Vertel het Miss Etam

Inloggen

Resultaten

We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de uitkomsten van onderzoeken. Vertel het Miss Etam publiceert regelmatig de uitkomsten van onderzoeken en discussies. 

Als dank voor jouw deelname en tijd maak jij na afloop van ieder onderzoek of online discussie kans op een Miss Etam cadeaubon, stylingadvies of trakteren we iedereen op een exclusieve korting.

Ben je al lid van Vertel het Miss Etam?
Vergeet dan niet in te loggen. Klik vervolgens op één van bovenstaande resultaten om direct te lezen wat de uitkomsten van het onderzoek zijn.

Over VHME

Vertel het Miss Etam is eind 2010 opgericht en bestaat uit onze meest waardevolle informatiebron; jij! Dagelijks kom jij in aanraking met folders, commercials, tijdschriften en internet die je wel of juist niet aanspreken. Lees meer...

Contact
Heb je een vraag en staat deze vraag niet tussen de veelgestelde vragen, neem dan contact op met de helpdesk van Vertel het Miss Etam. Heb je een vraag die niet gaat over het klantenpanel, neem dan contact op met Miss Etam.
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over jouw gegevens, je wachtwoord of deelname aan de onderzoeken, bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen.