Word ook lid van
Vertel het Miss Etam

Ben je al lid van
Vertel het Miss Etam

Inloggen

Over Vertel het Miss Etam

Vertel het Miss Etam is eind 2010 opgericht en bestaat uit onze meest waardevolle informatiebron; jij! Dagelijks kom jij in aanraking met folders, commercials, tijdschriften en internet die je wel of juist niet aanspreken.

Miss Etam doet altijd haar best om jou te inspireren en te adviseren met de nieuwste mode en de laatste trends. Uiteraard vinden we jouw mening en ervaringen met onze artikelen, maar zeker ook met onze winkels, webshop missetam.nl, service en personeel erg belangrijk.

Lid worden van Vertel het Miss Etam kost niets. Alleen wat tijd!
Als online panellid van Vertel het Miss Etam kan jij altijd laten weten wat je van Miss Etam vindt. Daarnaast nodigen we je een aantal keer per jaar uit voor een enquête of een online discussie, zodat we heel gericht kunnen vragen naar jouw reactie en deze direct kunnen toepassen op bijvoorbeeld de collectie. De resultaten van deze onderzoeken vermelden we ook op vertelhetmissetam.nl zodat je altijd terug kunt lezen wat we met jouw informatie gaan doen.

Als dank voor jouw deelname en tijd maak jij na afloop van ieder onderzoek of online discussie kans op een Miss Etam cadeaubon, stylingadvies of trakteren we iedereen op een exclusieve korting.

Over VHME

Vertel het Miss Etam is eind 2010 opgericht en bestaat uit onze meest waardevolle informatiebron; jij! Dagelijks kom jij in aanraking met folders, commercials, tijdschriften en internet die je wel of juist niet aanspreken. Lees meer...

Contact
Heb je een vraag en staat deze vraag niet tussen de veelgestelde vragen, neem dan contact op met de helpdesk van Vertel het Miss Etam. Heb je een vraag die niet gaat over het klantenpanel, neem dan contact op met Miss Etam.
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over jouw gegevens, je wachtwoord of deelname aan de onderzoeken, bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen.