Word ook lid van
Vertel het Miss Etam

Ben je al lid van
Vertel het Miss Etam

Inloggen

Mijn onderzoeken

Vertel het Miss Etam nodigt je regelmatig uit voor een online onderzoek. Hierin stellen we je vragen en jouw mening over bijvoorbeeld de collectie, een recente actie of een commercial of folder.

Als dank voor jouw deelname en tijd maak jij na afloop van ieder onderzoek kans op een Miss Etam cadeaubon, stylingadvies of trakteren we iedereen op een exclusieve korting.

Wil jij ook graag deelnemen aan deze onderzoeken? Word dan lid van Vertel het Miss Etam.

Ben je al lid van Vertel het Miss Etam?
Vergeet dan niet in te loggen! Klik vervolgens op één van onderstaande onderzoeken om direct deel te nemen aan het onderzoek.

‘Wie ben jij?’

Wij willen graag weten met we praten en maken graag kennis met jou. In deze vragenlijst vragen we naar jouw favorieten, maar ook wat je doet en wat je bezighoudt.

Klik hier om deel te nemen

Over VHME

Vertel het Miss Etam is eind 2010 opgericht en bestaat uit onze meest waardevolle informatiebron; jij! Dagelijks kom jij in aanraking met folders, commercials, tijdschriften en internet die je wel of juist niet aanspreken. Lees meer...

Contact
Heb je een vraag en staat deze vraag niet tussen de veelgestelde vragen, neem dan contact op met de helpdesk van Vertel het Miss Etam. Heb je een vraag die niet gaat over het klantenpanel, neem dan contact op met Miss Etam.
Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over jouw gegevens, je wachtwoord of deelname aan de onderzoeken, bekijk dan ook eens de veelgestelde vragen.